Hoe werken wij

Bij Interactive Minds zijn we niet alleen nieuwsgierig naar de opdracht, maar juist ook naar de opdrachtgever. Hoe zit het bedrijf in elkaar, wat vindt de ondernemer belangrijk, wat moet het communicatiemiddel uitdragen? Door middel van persoonlijk contact vormen wij ons een compleet beeld van de organisatie of persoon, voordat we samen van start gaan met een concrete opdracht. Alleen zo past het eindresultaat perfect bij de opdrachtgever en zijn wensen. En daar gaan we voor.

Interactive Minds kan u van dienst zijn op het gebied van allerlei kleine of grotere vraagstukken op het gebied van strategie en/of communicatie. Doordat wij weinig overheadkosten hebben, kunnen wij onze opdrachtgevers een scherpe prijs-kwaliteitverhouding bieden. Offertes zijn altijd vrijblijvend en de kosten worden helder gespecifieerd. Wij bieden een offerte bij voorkeur pas aan na een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij ons over en weer een goed beeld vormen en komt niemand voor verrassingen te staan.

We zorgen er gedurende de hele opdracht voor dat u als opdrachtgever weet wat we aan het doen zijn en wanneer u iets van ons kunt verwachten. En als wij klaar zijn, vragen wij na afloop hoe de samenwerking en de resultaten u zijn bevallen. We nemen pas afscheid als u écht tevreden bent.