SEO

Zoekmachine optimalisatie is een zeer handige tool om meer bezoekers te krijgen op uw website of webwinkel. Internet wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker en daarom is het van groot belang dat uw website ook door uw doelgroep gevonden wordt. Hoog eindigen in zoekmachines kan op 2 manieren. De eerst manier is met betaalde advertenties (SEA). Het voordeel van deze manier is dat u op korte termijn veel bezoekers op uw website kunt verwelkomen. Wel brengt deze manier vaak een relatief hoge investering met zich mee.

Interactive Minds concentreert zich daarom in eerste instantie met name op de organische manier van zoekmachine optimalisatie (SEO). Kort gezegd maakt u uw website door toepassing van (SEO) vriendelijker voor zoekmachines en makkelijker vindbaar voor uw doelgroep. Om deze reden komt u dan ook hoger in de zoekmachines terecht en bezoeken meer relevante bezoekers uw website. Als u op korte termijn bijvoorbeeld verkopen wilt “forceren” dan kunnen wij ook een SEA (Google Adwords) campagne voor u inrichten.

Interactive Minds hanteert een SEO stappenplan als een hoge zoekmachine notering prioriteit heeft. De volgende stappen dienen daarbij als basis.