Website

Interactive websites die eenvoudig te beheren zijn en die zijn gebouwd naar aanleiding van uw identiteit. Dat is waar Interactive Minds voor staat. Een website kan gebouwd zijn voor diverse doelen. Of het nu gaat om nieuwe leads genereren of  klanten binden, de website moet aansluiten op uw behoefte en uw doelgroep. Mocht u (startend) ondernemer zijn en moeite hebben met het definieren van uw doelgroep, dan helpen wij u daar ook graag mee.

De websites die gerealiseerd zijn door Interactive Minds beschikken altijd over een Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem kunt u uw website eenvoudig zelf beheren en uitbreiden waardoor u hoop tijd bespaard.

Als u interesse heeft in een website van Interactive Minds dan gaan wij altijd via een vaste aanpak te werk waarbij interactie met de opdrachtgever hoog in het vaandel staat. Alleen door met elkaar te blijven overleggen en onderzoeken, komt het beste resultaat naar boven. Interactive Minds werkt met de volgende aanpak voor het realiseren van een site.